Wednesday, January 30, 2013

Ajaveebidest ja postitustest

Veel ei ole oma ajaveebi aadressi lisanud meie klassi ajaveebi: Siiri, Owe-Karl ja Annabel - palun see korda teha sest sellest sõltuvad edasised hinded.
Viimased postitused olid juba paremad aga siiski on veel probleeme - lugege hoolikalt ülesande teksti.
Eelmise tunni ülesandeks oli ka kommenteerida teiste postitusi - seda polnud keegi teinud aga see tuleb samuti ära teha.
Esiteks aitame oma koolil Tiigri Tegijaks saada:
Tiigri Tegija on Tiigrihüppe Sihtasutuse kaalukaim tunnustus koolile ja õpetajale, et esile tõsta neid, kes on teistele eeskujuks kaasaegsete õppemeetodite ja tehnoloogiate kasutamises. Oleme esitanud Pärnu Vanalinna põhikooli kandidaadiks. Kuna parimate väljaselgitamisel on oluline osa ka õpilaste arvamusel, siis palume teil vastata lühikesele veebipõhisele küsimustikule. Arvesse lähevad vastused, mis on esitatud hiljemalt 31. jaanuaril kl 23.59.

Küsimustik on väga lühike ja täitmine võtab aega mõned minutid.Küsimustik õpilastele asub siin:http://www.eformular.com/tiigrihype/tiigrikool-opilane.html

Teiseks: lisa uus postitus, kus kirjelda oma viimase nädala tegevusi. Postitus peab olema korrektses eesti keeles, st tuleb kasutada kõnekeelt mitte slängi. Kasutada suurt algustähte ja kirjavahemärke korrektselt, laused täislausetena jne. Postituses tuleb kasutada olulise osa esiletõstsmiseks värvi või muid teksti ilmestamise võimalusi. Postitus peab olema vähemalt 5 lauset pikk. Leia internetist pilt oma postituse illustreerimiseks.  Lisa pilt postitusele.
Kolmandaks: leia internetist huvitavaid ajaveebe/blogisid. Nende leidmiseks võid kasutada Google otsingut aga neid leiab ka aadressidelt http://blog.tr.ee/ ja http://blogs.station.ee/. Leia sealt 1 huvitav fototeemaline ajaveeb, 1 toiduteemaline ja veel 1 sulle meeldivast valdkonnast ajaveebi. Lisa nende valitud ajaveebide aadressid oma ajaveebi uue postitusena.

No comments:

Post a Comment